Om os

Velkommen til Saint-Jean & Konstantinou Vin (eller blot SJK Vin).

Her kan du læse lidt om os og om hvorfor vi har valgt at indvie jer I vores oplevelser og opdagelser rundt i verden når vi igen skal udforske vinens mange facetter.

Vi elsker vin. Ja, så simpelt kan det faktisk siges. Men for os er vin ikke bare vin. Nej, for os, er vin en unik sammensætning af nuancer der dufter af traditioner og historier og giver de skønneste smagsoplevelser! Vores kærlighed for druen i glasset startede for nogle år siden, og er siden da blevet dyrket på vin-ture gennem de franske, spanske, græske og italienske vinregioner, hvor især de små og mindre kendte vingårde fik aflagt et besøg fra os.

Her til sommer går turen igen sydpå for at smage på de mange forskellige druer og for at udforske hvordan deres forhold påvirker karakteren og nuancerne i den enkelte flaske vin. Vi glæder os meget, det bliver farverigt og sanseligt, og denne gang vil vi gerne invitere jer med på en fantastisk rejse i vinens tegn. Vores ønske er, at dele vores oplevelser og opdagelser med jer og forhåbentlig inspirere jer til at få vidunderlige oplevelser med en af naturens skønneste gaver.