Seneste blogindlæg

hvidvin

Hvorfor skal hvidvin serveres kold?

Ved al vin hænger smag og temperatur sammen. En detalje som mange måske ved, men alligevel ikke finder vigtig nok. Dette er meget ærgerligt, da man så risikerer at gå glip af de gemte...

Det uimodståelige Château de Beaupré

Vi skal gerne indrømme, at det ikke er første gang vi besøger Château de Beaupré i hjertet af det elskværdige Provence. Vingården ligger blot 20 minutters kørsel fra storbyen, Aix-en-Provence, der bugner af ungdommelighed og liv...

Cavakongen fra Katalonien

En lang køretur på tværs af det nordlige Spanien, og vi er fremme ved verdens største producent af Cava, Freixenet. Cava er ikke Champagne og bør aldrig kaldes for Champagne, men Cava, da begge navne...

Biodynamisk vingård i Bordeaux

Så kom vi forbi den famøse biodynamiske vingård, Pontet-Canet i Bordeaux-regionen. Biodynamisk landbrug er en form for landbrug og produktionsmetode, der går skridtet videre fra det økologiske. Ved biodynamisk landbrug bruger man kun naturens...

Vin i Loiredalen

Frokost i Loiredalen

Vi har været lidt ramt af wifi-løse overnatninger, og vi har derfor ikke kunne skrive på bloggen. Men problemet er nu løst og vi er på banen igen, nu i Loiredalen! Dag 4 på...

Vinetiketten

Hvad betyder navnene på vinetiketten?

Eftersom vi netop har skrevet vores første vinanmeldelse, synes vi, at det er på sin plads at gennemgå de forskellige navne, der er illustreret på vinetiketten. Det er nemlig ikke (altid) så lige til....